Preview geheim project

Na al dat website geknutsel, kan ik eindelijk hetgene doen, waar ik het meest blij van word: Haken…. Natuurlijk is dit onder het genot van een heerlijke whiskey in mijn hanghoek op de bank! Ik ben op dit moment bezig aan het geheim project, dat absoluut de moeite waard is om op te wachten. Ik kan je al wel verklappen dat ik het project aan het proefhaken ben met een heerlijke zachte bol Amigo XL van Hobbii.nl, dat ontzettend lekker weg haakt en ook de kwaliteit van het garen goed blijft…. zeker een aanrader voor haakfanaten die graag met haak 5 of 6 werken….

Gepubliceerd door debdusdesign

ondernemende creatieveling met een passie voor Haken en haaksels ontwerpen

2 gedachten over “Preview geheim project

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: