De Tunisian Hoodie

Met veel trots en een hoop haakplezier heb ik de Tunisian Hoodie ontworpen. Omdat ik een hekel heb aan de standaard confectiematen heb ik wederom iets ontworpen wat op je lijf te haken is, hoe groot of hoe klein je ook bent…. vandaar ook als voorbeeld de volwassen hoodie en de kinder hoodie, die beide op exact dezelfde wijze gehaakt en in elkaar gezet zijn! Het patroon is voorzien van geschreven uitleg, foto illustraties, maar ook uitleg middels filmpjes. Ik hoop dat jij er ook heel veel haak- en draagplezier van gaat hebben! Xx Debdus

Wil jij het patroon van de Tunisian Hoodie in je bezit hebben, kun je deze kopen voor een aanbiedingprijs van 3 euro! Stuur mij een email op debduswebshop@gmail.com
vermeldt hierbij : Tunisian Hoodie. Ik zorg ervoor dat je een betaalverzoek van 3 euro krijgt. Als die door de bank en jijzelf bevestigd is, stuur ik het patroon toe!

Veel haakplezier!!

%d bloggers liken dit: